Patrick Van de Wauwer

Afdelingsvoorzitter

  • Geboortedatum:

    20 maart 1962

  • Geboorteplaats:

    Niel

Ik ben 32 jaar geleden gehuwd met Linda Onincx (bankbediende) en heb 2 zonen: Orry (30 jaar Vlaams CD&V parlementslid, lijstduwer stad Antwerpen, Co-lijstduwer CD&V Provincie Antwerpen) en Arne (27 jaar, bediende bij Insurea).
Bankier, onafhankelijk verzekeringsmakelaar en syndicus zijn de kernactiviteiten van mijn onderneming Bvba Marien – Van de Wauwer | Insurea.
Steeds heb ik mij belangeloos ingezet voor een betere samenleving: als voorzitter van o.a. de leerlingenraad, het oudercomité; Rotaryclub; als secretaris van de Koninklijke kring Mars & Mercurius, lid paritair Comité van Centeabank, enz…. Momenteel ben ik beheerder van Alechia vzw, UAntwerpen en beheerder van de Vereniging voor Economie (VVE vzw).
Vandaag treed ik in de voetsporen van mijn zoon Orry. Als zelfstandige ondernemer ga ik voor een ondernemende & zorgzame gemeente.
Kansen geven aan de jongeren is een prioriteit, maar we moeten tevens waakzaam blijven voor de belangen van onze vergrijzende bevolking. De normen en waarden van CD&V vormen hiervoor een sterke basis.